INFORM - Centru de management si informatica SRL, Bucuresti

Home

 

 

Contactati-ne FARA EZITARE daca doriti sa participati la un curs de calculatoare pentru incepatori (avansati) sau doriti sa organizati un astfel de curs la nivelul firmei dvs.
 
 La aceasta se adauga
cursuri speciale pentru seniori sau elevi, precum si module de pregatire destinate lucrului pe tablete sau telefoane mobile (smartphones).

Inform-Centru de management si informatica SRL", Bucuresti, este o firma mica dar foarte eficienta si dinamica, specializata pe instruire in domeniile calculatoare, informatica si programare. Infiintata in anul 1991, este apreciata ca fiind un bun si corect partener,  atat de catre clientii individuali cat si de firmele sau institutiile ce au recurs la serviciile ei.

Ne puteti contacta la adresa de mail:

office@scolarizare.ro

Va multumim
 
 
Inform - Management and Computer Center  SRL"  is a small but very efficient and dynamical  Romanian company, specialized in computer training, Internet and WEB projects. Set up in 1991 "INFORM  - Management and Computer Center SRL" is appreciated as being a good and fair partner for both, individuals and other companies. Please contact us at e-mail address:

office@scolarizare.ro

Thank you !

Firma "INFORM - Centru de informatica si management SRL " a luat fiinta in anul 1991, are sediul in Bucuresti, si are ca obiect principal de activitate proiectarea si instruirea in domeniul informaticii, calculatoarelor si programarii. Cursurile, organizate in Bucuresti si in tara,  sunt destinate atat persoanelor fizice cat  si firmelor si institutiilor. INFORM a fost creata si este condusa si in prezent de Mircea Barbulescu, absolvent al Facultatii de Cibernetica Economica. Bursier PNUD, specialist in baze de date si comunicatii, cu multiple stagii de pregatire la firme ca Hewlett-Packard, Olivetti, IBM etc  Autor al multor articole de specialitate si participant la seminarii si conferinte internationale, Mircea Barbulescu preda si acum modulele de Microsoft  Windows , Internet si Asamblare / depanare PC. Alte informatii pe contul de Facebook

Pentru inscrierea la cursurile organizate de firma "INFORM-Centru de management si informatica SRL",  ne puteti contacta la tel


   0723.561.112 (Vodafone)


0749.989.436 (Orange)
  


  sau prin mail:

  office@scolarizare.ro


Nu ezitati sa solicitati toate clarificarile dorite. Va vom raspunde fie prin telefon fie prin mail, dupa cum doriti. In cazul mail-urilor va rugam sa indicati un numar de telefon unde puteti fi apelat si numele persoanei de contact.

 

Alte informatii pe:


 
www.scolarizare.ro


 
www.e-school.ro


 
www.cursurideinformatica.ro


 www.cursuridecalculatoare.ro


 
www.cursuri-utilizare-pc.ro


 
www.longhorn.ro

INFORM - Centru de management si informatica SRL, Bucuresti

Home