B&B Advanced Educational Technology S.R.L

Home

 

 

B&B Advanced Educational Technology S.R.L

Home

 

 

 

 

 

 

Mircea Barbulescu

 

 

 

 


 

"B&B" este condusa de Mircea Barbulescu. Acesta este absolvent al Facultatii de Cibernetica Economica, Bucuresti. Bursier PNUD, specialist in baze de date si comunicatii, cu multiple stagii de pregatire in strainatate la firme ca Hewlett-Packard, Olivetti, IBM etc, a condus in trecut firma "INFORM", modernizata si actionand acum sub denumirea "B&B".

Tehnologiile, echipamentele si programele utilizate pentru pregatirea la distanta (online) sunt reunite intr-o solutie moderna si originala. Firma dispune de doua centre de pregatire ( Bucuresti si Jud. Prahova / Busteni), ambele cu posibilitati de pregatire clasica si online.

 

 

Radu Barbulescu este absolvent al Fac. de Automatica si Calculatoare, din cadrul Institutului Politehnic   Bucuresti. Una din preocuparile sale este matematica. Avand o biblioteca de mii de volume de profil, se ocupa personal de toate activitatile de pregatire din domeniul matematicii ale firmei "B&B". Intretine un canal pe Youtube, destinat elevilor din ciclul gimnazial. Pentru a-l accesa faceti click aici.

 

 

Firma "B&B Advanced Educational Tehnology S.R.L (creata in anul 2018) continua si dezvolta activitatea firmei INFORM -Centru de management si informatica S.R.L" (creata in anul 1991).  Este orientata spre aplicarea de tehnologii educationale avansate, in special invatamant interactiv clasic si la distanta (online).

 


 

Radu Barbulescu