INFORM-Centru de management si informatica SRL, Bucuresti;   Tel: 0723.561.112 (Vodafone),  0749.989.436 (Orange),  mail: office@scolarizare.ro
 
Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.
                     Office 2016 pentru Apple, iPad sau iPhone.

Puteti crea, edita, salva sau imprima documente create cu aplicatiile Word, Excel si Powerpoint . Deasemenea aveti acces gratuit la OneNote, aplicatia ce va permite sa creati si sa partajati documente pe dispozitivele dvs. sau oriunde pe Internet. La acestea se adauga Skype si One Drive. Toate aplicatiile specificate le puteti descarca GRATUIT din  App Store.
              
                    
Office 2016 pentru Windows Phones.

Aveti deja instalate pe smartphone aplicatiile Word, Excel, Powerpoint si OneNote varianta Mobile. Software suplimentar puteti decarca din Windows Phone Store. Toate aplicatiile Office sunt centralizate in Office Hub, existand posibilitatea realizarii de documente complexe.

                 
   Office 2016 pentru Android Phones.

Aplicatiile Word, Excel, Powerpoint se pot descarca GRATUIT de pe Google Play, unde din 15 oct 2014 se afla la dispozitia dvs. pachetul Microsoft Office Mobile. Aveti deasemenea asigurat accesul  la Mail, Internet si Cloud. Este necesara existenta versiunii  de Android  min 4.0
Noile versiuni de Office. Aplicatiile incluse in diferite versiuni. Facilitati Office Online. Modalitati de descarcare si instalare pe iPad, iPhone, Windows Tablet, Windows Phone, Tablete si Smartphone cu Android. Lucrul in Cloud: specific, avantaje, observatii. Tehnologia "share"  si lucrul cu documente local si "cloud". Aplicatia OneNote. Desenati, scrieti de mina, tastati, faceti clic sau trageti cu degetul notele in OneNote. Salvarea, cautarea si sincronizarea notelor cu aplicatiile de pe celelalte dispozitive. Sincronizarea unui Notes in Cloud. Editarea unui Notes de pe orice dispozitiv cuplat la Internet. Inserarea rapida de hiperlinkuri in pagini (note wiki).Indosarierea rapida. Andocarea la desktopul Windows. Note legate. Asigurarea securitatii si confidentialitatii notelor. Suportul pentru tehnologia tactila.
O  prima caracteristica ce ne diferentiaza de concurentii nostri este posibilitatea alegerii dintr-o lista cu mai  multe  cursuri de calculatoare si informatica specializate, cu durata de 1 - 5 zile, astfel incat fiecare poate alege (si plati) numai ceea ce il intereseaza strict. Mai mult, cursurile  pentru incepatori (Windows 10, Word, Excel, Powerpoint, Internet) exista si in varianta de  weekend intr-un format intensiv. Se economiseste astfel timp personal, se economisesc bani. Firma avand autorizatia Ministerului   Educatiei si Cercetarii pentru  pregatirea de specialitate, la sfarsit se elibereaza si Certificatul care atesta frecventarea si absolvirea stagiilor respective
A doua caracteristica este faptul ca ne adresam persoanelor fizice cu forme adecvate de pregatire adaptate diferitelor varste. Sigur, competente digitale pentru elevii de liceu, operare PC si aplicatii de birou pentru actualii sau viitorii angajati,  dar o atentie deosebita acordam si persoanelor mai inaintate in varsta. In ultimii doi ani, numarul celor trecuti de 50-60 de ani care participa la aceste cursuri  de calculatoare si informatica a crescut mult. Pentru acestia, modulele pentru incepatori, in special "Utilizare Windows", "Initiere in Word" si "Internet si email" sunt cele mai indicate. Pentru foarte multi, calculatorul, prin intermediul caruia pot lega noi prietenii, pot coresponda cu cei dragi aflati in tara sau strainatate, pot afla lucruri utile pentru sanatate sau viata personala, a devenit un prieten de nadejde.
A treia caracteristica consta in simplitatea si onestitatea atitudinii fata de clientii nostri reprezentati de firme si institutii.  Lista serviciilor este clara si transparenta. Preturile includ scolarizarea la sediul nostru sau al beneficiarului, suportul de curs pe CD, examinarea si eliberarea Certificatului de absolvire. Nu exista costuri inutile sau ascunse. Cererile de oferta se pot face telefonic sau prin mail. Nu se plateste nimic in avans. Participantii se pot retrage dupa prima zi, daca se considera ca s-a facut o optiune gresita.

Noul Microsoft Office 2016 va sta la dispozitie oriunde si oricand, pe orice tip de calculator, tableta sau smartphone. Puteti crea noi documente, sa deschideti documentele salvate local sau in cloud, sa le editati si sa le trimiteti prin Internet sau reteaua locala, inclusiv puncte HotSpot cu Wi-Fi. Cursul parcurs la noi va permite sa utilizati la adevarata capacitate dispozitivele fixe sau mobile pe care le aveti. Puteti astfel sa eliberati adevarata putere de calcul a acestora, irosita de multe ori numai in jocuri sau mesagerie. Salariatii moderni vor capata un ascendent evident, elevii si studentii vor avea permanent la dispozitie manualele, materialele de lucru si documentele necesare. Pregatirea asigurata de noi este orientata spre aspectele esentiale si permanente ale procesului de lucru cu orice tip de dispozitiv. Deasemenea se invata lucrul cu cea mai populara aplicatie: OneNote. Vom invata deasemenea sa lucram in Cloud si sa partajam documente cu ceilalti utilizatori utilizand OneDrive.

Home

CURSURI DE OFFICE 2016 / 365 INCLUSIV PENTRU iPAD sau iPHONE