Cursuri de calculatoare si informatica pentru firme si institutii
Pregatirea personalului unei societati comerciale, participarea lui la activitati de instruire, reprezinta atat pentru firma cat si pentru salariatii respectivi o investitie sigura, si o cale de crestere a profitului. Prin scolarizarea personalului creste  productivitatea individuala, se maximizeaza contributiile personale la traiectoria ascendenta a firmei. Cursurile de specialitate asigura punerea la zi a cunostintelor, permit infruntarea concurentei de pe pozitii cel putin egale.
Click pe imagine  pentru
descarcare brosura !


Cele mai noi cursuri si seminarii  pentru firme si institutii !


Oferim servicii in activitati IT, inclusiv scolarizare personal, de peste 20 de ani. Forta noastra consta, in primul rand, in planificarea eficienta si riguroasa a cursurilor si in desfasurarea ireprosabila a acestora. Clientii nostri, firme si institutii, apreciaza si accesul la o lista completa de cursuri pentru Windows 10, Office 2019/365 , Internet & E-mail si utilizarea calculatorului sau tabletei.


Din experienta noastra stim ca se prefera cursurile intensive, ce au calitatea de a reduce timpul consumat de personalul implicat prin participarea efectiva. Din aceasta cauza, lista de cursuri contine in special module de scurta durata,de 1-3 zile,cu un timp de pregatire de 3- 6 ore pe zi.


    Cursurile organizate se desfasoara:- la sediul nostru, cu grupe formate numai din personalul dvs. (valabil in general pentru minim 5 cursanti); Oferim spatiu, echipamente si intreg timpul necesar pentru desfasurarea instruirii; perioada de desfasurare si agenda cursurilor se stabilesc de comun acord. Preturile sunt cele din brosura alaturata, inclusiv discounturile oferite..

- la sediul nostru, cu personalul dvs alaturi de alti cursanti (valabil in general pentru un numar redus de cursanti, uzual 1-4); In acest caz, personalul dvs. se alatura unor grupe deja existente la noi; perioada de desfasurare si agenda cursurilor sunt fixe, fiind de regula cele publicate pe site; se aplica preturile din lista cursurilor inclusa pe site.

- la sediul dvs, cu grupe formate numai din personalul dvs. (valabil in general pentru minim 5 cursanti) Spatiul, echipamentele si intreg timpul necesar pentru desfasurarea instruirii va apartin; perioada de desfasurare si agenda cursurilor se stabilesc de comun acord. Preturile sunt cele din brosura alaturata.


In momentul in care ati ales serviciile firmei noastre, indiferent de forma de organizare, beneficiati de urmatoarele facilitati:


- colaborati cu o echipa de incredere, cu solide cunostinte profesionale, gata sa se adapteze la cerintele dvs.
- are loc un transfer de cunostinte realizat intr-un mediu relaxat si prietenos
- se poate adresa la cursuri orice intrebare, suntem bucurosi sa raspundem
- se lucreaza cu echipamente si programe intotdeauna la zi
- fiecare cursant are un calculator rezervat
- grupele sunt mici, cu un numar optim de cursanti (maxim 8)
- multa practica
- se tine cont de problemele specifice ale beneficiaruluiActualizat la: 5 dec 2018

 Organizam cursuri de informatica, calculatoare si programare, in principal la sediul nostru din Bucuresti. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si firme sau institutii. Cursurile au un continut competitiv, acoperind toate domeniile de interes: Operare PC, Utilizare Windows / Office, Internet si Retele sociale, Asamblare si depanare PC, Programare C++, Robotica.


Oferim deasemenea un SUPORT DIDACTIC de exceptie, fiecare curs fiind insotit de o biblioteca video, continand explicatii si exemple, inclusiv documentatie suplimentara. Suportul didactic in format video este oferit GRATUIT tuturor cursantilor nostri.


Biblioteca video poate fi accesata si de la distanta in cadrul pregatirii online, in special pentru cursantii ce nu se pot deplasa la cursuri.


Pentru acestia (inclusiv firme si institutii) oferim si posibilitatea accesarii de la distanta prin Internet a cursurilor noastre (transmisie directa video si audio).
 

Home

TEHNOLOGII  MODERNE  DE  PRELUCRARE  A  DATELOR

PENTRU  SOCIETATI  COMERCIALE, FIRME  SI  INSTITUTII

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; E-mail:office@scolarizare.ro

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; E-mail:office@scolarizare.ro