"INFORM-Centru de management si inf0rmatica SRL, Bucuresti;  Tel.: 0723.561.112 (Vodafone),  0749.989.436 (Orange);  mail: office@scolarizare.ro
 
Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.
O  prima caracteristica ce ne diferentiaza de concurentii nostri este posibilitatea alegerii dintr-o lista cu mai  multe  cursuri de calculatoare si informatica specializate, cu durata de 1 - 5 zile, astfel incat fiecare poate alege (si plati) numai ceea ce il intereseaza strict. Mai mult, unele cursuri pentru pentru incepatori (Windows 7/8, Office 365, Word, Excel, Powerpoint, Internet) exista si in varianta de  weekend intr-un format intensiv. Se economiseste astfel timp personal, se economisesc bani. Firma avand autorizatia Ministerului   Educatiei si Cercetarii pentru  pregatirea de specialitate, la sfarsit se elibereaza si Certificatul care atesta frecventarea si absolvirea stagiilor respective
A doua caracteristica este faptul ca ne adresam persoanelor fizice cu forme adecvate de pregatire adaptate diferitelor varste. Sigur, competente digitale pentru elevii de liceu, operare PC si aplicatii de birou pentru actualii sau viitorii angajati,  dar o atentie deosebita acordam si persoanelor mai inaintate in varsta. In ultimii doi ani, numarul celor trecuti de 50-60 de ani care participa la aceste cursuri  de calculatoare si informatica a crescut mult. Pentru acestia, modulele pentru incepatori, in special "Utilizare Windows", "Initiere in Word" si "Internet si email" sunt cele mai indicate. Pentru foarte multi, calculatorul, prin intermediul caruia pot lega noi prietenii, pot coresponda cu cei dragi aflati in tara sau strainatate, pot afla lucruri utile pentru sanatate sau viata personala, a devenit un prieten de nadejde.
A treia caracteristica consta in simplitatea si onestitatea atitudinii fata de clientii nostri reprezentati de firme si institutii.  Lista serviciilor este clara si transparenta. Preturile includ scolarizarea la sediul nostru sau al beneficiarului, suportul de curs pe CD, examinarea si eliberarea Certificatului de absolvire. Nu exista costuri inutile sau ascunse. Cererile de oferta se pot face telefonic sau prin mail. Nu se plateste nimic in avans. Participantii se pot retrage dupa prima zi, daca se considera ca s-a facut o optiune gresita.

Aceste cursuri de "Office 365 - Administrare, sharing si cloud" sunt destinate tuturor utilizatorilor Microsoft Office, in special posesorilor de licenta Office 365 dar, in acelasi timp, oricarui posesor de dispozitive mobile cu acces la Internet si care doreste sa lucreze in mod gratuit cu aplicatiile Word, Excel, Powerpoint, OneNote (Office Online).  Atat pentru utilizatorii individuali cat si pentru societati comerciale, firme si institutii solutia numita Microsoft Office 365 reprezinta un lucru foarte bun.  Costuri reduse in avans, costuri reduse pentru IT, flexibilitatea de a adauga utilizatori si servicii, dupa cum este nevoie, marirea  rentabilitatii  investitiilor, necesara pentru a reusi.
Indiferent daca lucrati online sau offline, de la birou sau sunteti pe drum, Office 365 va este alaturi. Aveti intotdeauna cele mai recente caracteristici Word, Excel, PowerPoint si altele. Actualizari automate, lucrul de la orice dispozitiv cuplat la Internet, acesta este Office 365  bazat pe cloud.
Noul Microsoft Office va sta la dispozitie oriunde si oricand, pe orice tip de calculator, tableta sau smartphone. Puteti crea noi documente, sa deschideti documentele salvate local sau in cloud, sa le editati si sa le trimiteti prin Internet sau reteaua locala, inclusiv puncte HotSpot cu Wi-Fi. Cursul parcurs la noi va permite sa utilizati la adevarata capacitate dispozitivele fixe sau mobile pe care le aveti. Puteti astfel sa eliberati adevarata putere de calcul a acestora, irosita de multe ori numai in jocuri sau mesagerie. Salariatii moderni vor capata un ascendent evident, elevii si studentii vor avea permanent la dispozitie manualele, materialele de lucru si documentele necesare. Pregatirea asigurata de noi este orientata spre aspectele esentiale si permanente ale procesului de lucru cu orice tip de dispozitiv. Deasemenea se invata lucrul cu cea mai populara aplicatie: OneNote. Vom invata deasemenea sa lucram in Cloud si sa partajam documente cu ceilalti utilizatori utilizand OneDrive.

Crearea unui cont Office 365 de tip "Home User" si "Small Business". Instalarea aplicatiilor. Setari de cont si aplicatii. Tehnologia Cloud. Partajari (sharing) de aplicatii si documente). Asigurarea securitatii si confidentialitatii.  Lucrul pe tablete si smartphones. Specific Windows Mobile, Android, iOS. Versiunile de Office Online. Lucrul offline, inclusiv stocarea documentelor. Instalarea pe mai multe dispozitive, activarea. Lucrul simultan cu mai multe dispozitive (local, retea locala, Internet). Actualizarea automata. Compatibilitatea cu documentele vechi. Controlul asupra documentelor salvate in Cloud.

Home

OFFICE 365 - ADMINISTRARE, SHARING SI CLOUD