COMPETENTE DIGITALE PENTRU EXAMENUL DE BACALAUREAT 2017

In luna iunie 2016, elevii clasei a XII-a de liceu, viitori absolventi, vor trebui sa faca fata unei noi provocari: proba practica de evaluare competente digitale. Firma noastra a demarat deja un program de pregatire intensiva a tinerilor pe toate subiectele incluse in proba de competente digitale. Pentru fiecare subiect inclus in programa va oferim un curs cu durata de 2-5 zile, ce poate fi planificat in functie de timpul existent la dispozitie. De mentionat ca nu sunt necesare cunostinte initiale deosebite, bagajul de cunostinte minim inclus in programa scolara este suficient.
Competentele digitale ce urmeaza sa fie dobandite , prin mai multe stagii de pregatire la noi, se obtin prin  frecventarea urmatoarelor cursuri , despre care puteti obtine toate informatiile printr-un simplu click pe link-ul respectiv:

     
Sistemul de operare Windows                       <

     
Procesorul de texte Word                               <
     
Procesorul de calcul tabelar Excel                <
     
Realizarea de prezentari Powerpoint           <
     
Sistemul de baze de date Access                 <
     
Utilizare Internet                                                <


In conformitate cu  reglementarile de baza, proba de evaluare pentru  competente digitale se va finaliza cu acordarea unui punctaj astfel:


a) 0-   25  puncte            utilizator incepator
b) 26 -50  puncte            utilizator de nivel mediu
c) 51- 74  puncte            utilizator avansat
d) 75-100 puncte           utilizator experimentat


Va vom tine la curent cu modificarile aparute.
Va recomandam insa sa accesati site-ul Ministerului Educatiei Nationale, www.edu.ro,  pentru ultimile modificari ale legislatiei !