Home

Home

CURSURI VIDEO GRATUITE - STRUCTURA SI FUNCTIONAREA UNUI CALCULATOR

Organizam o gama variata de cursuri de utilizare si operare PC, incepatori si avansati.

Stim insa ca unul dintre lucrurile cele mai dificile la care a trebuit sa le faceti fata a fost intelegerea functionarii componentelor de calculator  la nivel hardware. Si, de multe ori, a trebuit sa raspundeti unor provocari diverse, inclusiv venind de la locul de munca.


Ne adresam in primul rand entuziastilor, celor care, poate. fara o pregatire de specialitate la baza, indiferent de varsta, au ajuns sa cunoasca despre structura si functionarea unui calculator mai mult decat prietenii, colegii sau cunoscutii lor.

Pentru ei am introdus cursul de "Asamblare si depanare PC", desfasurat la sediul firmei noastre, cu durata de 5 zile. Multa practica, asamblarea unui calculator din componente noi sau second-hand, simularea unor defectiuni si remedierea lor.

Cursantii nostri primesc gratuit un suport video de exceptie acoperind toate operatiunile efectuate. Acesta contine lectii inregistrate, sute de imagini, diagrame, grafice, tabele de parametri etc. strict necesare in activitatile de asamblare si depanare PC.

Ne-am decis sa inseram aici, cu titlu gratuit, o parte din documentatia respectiva, in format complet. O puteti accesa si parcurge in ritmul propriu.

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil. : 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange); E-mail:office@scolarizare.ro

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil. : 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange); E-mail:office@scolarizare.ro

Functionarea unui calculator - Magistrale
Functionarea unui calculator - Memorii
Curs video asamblare PC - partea II-a
Curs video asamblare PC  - partea I-a
Curs video asamblare PC - partea III-a

Sa asamblam un calculator modern pe baza procesorului AMD Ryzen 1200.

Daca doriti accesul gratuit si la alte cursuri de calculatoare si informatica,  va sta la dispozitie canalul nostru de Youtube

 

 https://www.youtube.com/scolarizare.

 

Veti descoperi pe acest canal multe alte cursuri video gratuite (Placi de baza, Procesoare moderne, Functionarea unui hardisk etc) dedicate pasionatilor hardware.

 

In plus, serii complete de cursuri Windowa 10, Word, Excel, Powerpoint etc.

Iata cateva exemple:

 

Lucrul cu doua monitoare

 

Functionarea si defectarea unui hardisk

 

Excel pentru incepatori

 

Word pentru incepatori

 

Instalare Windows 10

 

 

Va multumim, va asteptam, si nu uitati: nimic nu se compara insa cu un curs de asamblare si depanare, facut la clasa, in compania unui instructor bun, avand in fata dvs. componente reale ce abia asteapta sa fie asamblate :)