Cursuri  de  calculatoare  si  informatica  pentru copii si elevi

 

      Home

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil. : 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange); E-mail:office@scolarizare.ro

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil. : 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange); E-mail:office@scolarizare.ro

Pentru mai multe amanunte privind seminariile (meditatiile) individuale online (la distanta) faceti un click pe cursuri online si seminarii individuale

c) de la varsta de 13-14 ani, elevii pot participa la grupele obisnuite de incepatori sau avansati organizate de catre noi, in sala de curs sau la distanta (online). Temele uzuale de pregatire includ Internet si Email", Microsoft Office Word, Excel, Powerpoint, Robotica si microcalculatoare (avansati), Programare in limbajul C++. Copiii cu aptitudini speciale pot urma si cursurile de "Instalare si optimizare Windows 10", Asamblare si depanare PC, Creare pagini si site WEB.

 

 

 

 

 

 

 

 

Toti copiii si elevi participanti la cursuri primesc gratuit un suport video de exceptie, continand subiectele lectiilor parcurse, si pe care acestia il pot viziona oricand si ori de cate ori se doresc. Mai mult atat suportul de curs cat si sedintele interactive pot fi accesate si de pe tableta sau smartphone !

Asteptam cu placere sugestiile si solicitarile dvs. in special cele legate de noile metode de pregatire online (la distanta). Le puteti adresa pe adresa de mail office@scolarizare.ro sau la tel. 0723 561 112.

Acest videoclip a fost realizat in urma cu 8 ani. Acum, Matei si Luca se pregatesc sa termine facultatea. Le uram numai bine !

Organizam de peste 25 de ani cursuri de calculatoare pentru copii si elevi. Am parcurs impreuna cu ei un traseu mergand de la HC 90 dotat cu un simplu interpretor BASIC pana la actualele Intel I3-7 sau AMD Ryzen cu o dotare software de exceptie. Multi dintre primii nostri elevi au la randul lor copii pe care doresc sa-i invete utilizarea si programarea calculatoarelor. Cu alte cuvinte, am ajuns la generatia a 2-a de cursanti !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe baza experientei acumulate putem afirma urmatoarele:

a) In prezent, copii se apropie de calculator inca de la varsta de 3-4 ani si accepta sfaturi si sugestii punctuale (orientate strict pe problema) pana la varsta de 6-7 ani. In aceata perioada cei mai buni profesori sunt cei apropiati: parinti, frati si surori, prieteni mai priceputi.

         b) de la varsta de 8-9 ani, copiii pot participa la o forma organizata de instruire. In functie de varsta si personalitatea fiecaruia, aceasta forma poate fi pregatirea individualizata sau in cadrul unei grupe de elevi. In prezent acordam o atentie deosebita pregatirii la distanta, ca fiind o forma sigura, usoara si eficienta de pregatire.

      Pregatirea la distanta (online) presupune ramanerea elevului in cadrul familial (sub supravegherea parintilor care pot asista si la sedinta de pregatire avand garantia corectitudinii acesteia) si lucrul la calculatorul personal in timp ce dialogheaza cu instructorul situat la distanta.

    Ambii parteneri beneficiaza de comunicatie permanenta audio / video, pot vedea alternativ sau simultan continutul afisat pe ecrane, pot face schimb de documente, fisiere sau programe. Aceasta forma de instruire este deosebit de eficienta in cazul elevilor care nu beneficiaza pe plan local de un suport adecvat (localitati mai mici, lipsa conditii de pregatire) si care pot avea astfel acces la cunostinte de inalt nivel. Mai nou, parintii copiilor aflati in comunitati romanesti (diaspora), indiferent de tara, pot avea acces la un meditator online, mult mai bun si mai ieftin. Temele uzuale de pregatire includ Utilizarea si operarea PC (incepatori) si Robotica si microcalculatoare (incepatori).